Cassis + Fleet

 

Saint 13/12 Saint 28/12
Glimmagårdens Saint är ögonlyst UA 7/1 på Löberöds veterinärklinik.

Saint är en långhårig svart och vit kille med ett blått öga. Han är den som är störst i kullen och har varit först med allt från att börja gå till att öppna ögonen. Saint har nu åkt till Finland, han ska bo hos Pia som ska vara hans fodervärd. Riitta och Pekka på kennel Tending är hans nya ägare. Saints nya namn blir Viski. Pia har nu fått sitt lilla "monster" och de trivs jättebra tillsammans!

 

 

Fly 13/12  Fly 28/12

Glimmagårdens Fly är ögonlyst UA 7/1 på Löberöds veterinärklinik.

Fly är en trefärgad långhårig tik. Hon har en helt vit krage och vita framben. Fly är den valp som vi valt att behålla i denna kullen. Hon är husses hund och ska tränas i agility och vallning.

 

Geisha 13/12 Geisha 28/12
Glimmagårdens Geisha är ögonlyst UA 7/1 på Löberöds veterinärklinik.

Geisha är en liten trefärgad tik, troligtvis korthårig. Hennes högra öga är har inte bytt färg än utan det förblir nog blått. Geisha lever efter principen liten men tuff. Hon har nu flyttat till Dalby och fodervärden Helene. Hennes nya kompisar är bc Meg och golden Freja.

 

Fling 13/12 Fling 28/12

Glimmagårdens Fling är ögonlyst UA 7/1 hos sin nya bästa vän veterinär Ida Möller på Löberöds veterinärklinik.

Fling har hela tiden varit den största av tikarna. Hon är trefärgad och långhårig. Detta är en mycket social och trevlig tik. Hennes bästa kompis här hemma är storasyster Glimma. Fling, eller Flinga som hon nu kallas, har flyttat till Lomma och trivs bra i sin nya flock. 

 

Flea 13/12 Flea 28/12

Glimmagårdens Flea är ögonlyst UA 7/1 på Löberöds veterinärklinik.

Flea är en svart och vit kille,  korthårig, som är döpt efter sin mamma och pappa. Han är en busig valp men otroligt lätt och snäll. Flea har nu flyttat till sitt nya hem. Han bor hos Fredrik i Furulund.

 

Bisquit 13/12 Cassis & Bisquit 28/12

Glimmagårdens Bisquit är ögonlyst UA 7/1 på Löberöds veterinärklinik.

Bisquit är den sistfödda valpen. Han är mycket trefärgad och det såg man redan från födseln. Han har nu flyttat till Janne, Lotta och Christopher Nilsson i Malmö. Där bor även bc Ricky och Nikita samt aussien Kerry. Bisquits nya namn är Ice.