Jessie + Ian

Dunder 13/12 Dunder 28/12

Glimmagårdens Dunder-Grim är en röd,  mycket snäll liten kille. Han tycker mycket om leksaker och MAT! Detta är en otroligt mysig liten valp! Påminner ganska mycket om Glimma ibland. Han är en social, snygg och stabil gosse. Dunder bor nu hos Linda och Per i Dingle. I familjen ingår även schäfern Ronja och några hästar. 

 

Tindra 13/12 Tindra 28/12

Glimmagårdens Tindra är en röd lite tjej som verkligen passar till sitt namn. Hela hon liksom tindrar, pepparkornsögonen tindrar allra mest. Lilla Tindra har nu flyttat till familjen Paradis i Hofterup. Där bor redan två birmakatter, men det är ju Tindra redan van vid. Faktiskt är det så att katter tycker det är kul när man leker med dom. Så resonerar lilla fröken  i alla fall..... 

Tindra har nu bott in sig nästan en vecka hos sin familj och det funkar bra. Katterna kan man springa efter och en av vill t o m leka! Den andra fräser däremot. Det gör inte så mycket tycker Tindra, det är bara att prova igen lite senare! 

 

Glittra 13/12 Glittra 28/12

Glimmagårdens Glittra är en röd liten tik som står för upptäckarlusten i kullen. Hon vill INTE vara bakom galler och tar sig ut från den många gånger säkrade valphagen. Inte för att hon saknar mamma eller så utan bara för att leka lite eller sova i en egen säng. Glittra, eller Tosca som hon nu kallas, har flyttat till Falköping. Hennes nya familj är fodervärden Magadalena, Joakim och August. Där bor även en Samojedtik, en Collietik, en minigris, några katter och några fåglar. Grisen är Tosca nästan inte alls rädd för, i alla fall inte om han är på några meters avstånd! Man kan skälla på han i alla fall!