Norgekullen

U:Korad Tjh LP1 LP2  Holmåsa`s Queen of Rain

E: Korad MultiCh ZTP UHM FP UHP LP2 Leslie`s Regal

Födda 060109

3 hanar och 2 tikar ( 1 avliden )

Allmänt om kullen

Valparna är aktiva och företagsamma med mycket bestämda åsikter om hur saker och ting ska vara. Vill gärna bli kelade med och kryper gärna upp i knäet. Lätta att hantera med kloklippning och dylikt. Leker gärna med varandra och med Elise. Har börjat bära runt på leksaker. Mycket följsamma men starka individer. De har fått sina namn nu!  Tiken heter Queen Latifah och hanarna heter Petter, Timbuktu och Tu`pac. Med prefixet Glimmagården såklart!         Vi har gjort en liten test med valparna! Hur de reagerar på ny miljö, ny leksak, ljud och att bli hanterade. Alla fyra var väldigt nyfikna och undersökte den nya miljön. De som var mest intresserade av nya leksaken var hanen med strecket och den med brokigt halsband. Hanen med grönt halsband ville gärna krypa upp i knäet på Janne och mysa lite! Tiken har blivit lite mer hänsynsfull och visar inte lika mycket temperament när man hanterar henne.

12 dagar gamla, har börjat resa på sig samt öppnat ögonen.

 

Valparna 10 dagar gamla

 

Glimmagårdens Queen Latifah "Troja"

Tik med 2 vita tår på baktassarna.

Queen Latifah är en glad och busig liten valp! Hon gillar att vara utomhus, gör inget om alla andra går in för man kan alltid roa sig lite med någon av katterna eller retas med husse lite. Hon gillar leksaker och bär gärna på saker. Queen Latifah bor i Göteborg hos fodervärd Tove, Bo och Misty från Jessie-Kastor kullen. Troja har en egen sida.

Troja och fodervärd Tove

 

Queen Latifah 060223

 

 

 

Glimmagårdens Timbuktu "Tim"

Hane med liten vit prick på bröstet som inte kommer att synas som vuxen. Timbuktu är en tuff kille med åsikter om hur saker och ting ska vara. Började lyfta på benet innan 8 veckors ålder... Mycket intresserad av leksaker och att kampa. Timbuktu bor i Malmö hos Janne, Lotta och Christoffer  som har Ice från Cassis-Fleetkullen. Lille Tim har bekantat sig med sökgänget och brukshundsklubben, inget märkvärdigt med det!

060223

Tim 10 veckor gammal

 

Glimmagårdens Tu`pac "Panton"

Hane med liten vit prick på magen dom inte kommer att synas som vuxen. Tu`pac är en kelgris! Han vill gärna ligga på rygg i knäet och bara mysa för att i nästa stund vara i full gång med en leksak. Panton som han kallas bor hos Stig i Kinna. Han har redan fått "jobb" på Stigs firma.

Panton i sitt nya hem

9/2

 

060223

 

 

Glimmagårdens Petter

Hane med vit strimma på bröstet. Petter är minstingen bland hanarna men är av samma kaliber som Timbuktu. Lyfte på benet första gången när han var 6 veckor ung. Tuff liten kille med mycket kamp och föremålsintresse. Petter bor i Örebro hos Roger och Annica, terven Maja samt ett par katter. Petter har hälsat på i stan samt brukshundsklubben, en av bästisarna är en terrierhane.

9/2

060223

 

 

Alla fyra

Länk till fler bilder av Leslie`s Regal