Oväderskullen!

U: Korad Tjh LP1 LP2 Holmåsa`s Queen of Rain " Jessie"

E: Korad SUCh SBCh Kogaråsens Kastor

Födda 041221

Hanarna kommer att heta Hagel och Lavin. Tikarnas namn blir Blixtra, Dundra, Åska, Skugga och Dimma. Alla med prefixet Glimmagården.

Allmänt om kullen: Alla valparna har fina färger och mörka masker. Ser ur att ha fina huvud och bra kroppar. De är sociala och orädda både vad gäller de andra hundarna, katterna samt ljud.. Tycker om att kampa med saker och att bära. Alla kommer när man lockar med matljudet. De vill gärna bli kelade och klättrar upp i knäet när man sätter sig ner. De börjar bli medvetna om sina tänder och provar dem gärna... Ända från början har de sovit hela nätterna.

Valparna har fått halsband och går nu under "färgkoder".

 

Glimmagårdens Skugga - ägare Bo Augustsson

Liten mörk tik med ganska mycket vitt på bröstet. Busig, gillar att leka. Går gärna fram till de andra hundarna. Den första som reste båda öronen. Skugga är den valp som har stått för påhittigheten i kullen. Öppna tvättstugan, fixa med playstation mm. Inget är för svårt för Skugga! Hon är en tuff liten dam som talar om vad hon tycker och tänker om saker och ting. Klippa klor tex är fullständigt onödigt enligt Skugga och man leker med döden om man gör det ändå. I alla fall ett tag för när morrandet inte funkar så blir hon ledsen och gråter i stället. Känner igen det.......

 

Glimmagårdens Åska - ägare Annika Karlsson

Liten röd tik med vit strimma på bröstet. Minst i kullen. Lite av en drömmare som gärna sitter och funderar. Leker gärna med leksaker. Åska är den som har varit "lättast" av tikarna att hantera. Bada, klippa klor, veterinärbesöket, allt gick som en dans. Åska GILLAR godis, gärna kattmatsbitar. Hon hänger gärna med de andra hundarna på bus. I Åskas nya familj bor det barn, kul tycker Åska! Barn är roliga och bra på att leka.

 

Glimmagårdens Dimma - ägare Maj Berglin

Grå lite större tik med lite vitt på bröstet. Tuff liten tjej som kampar och bär på leksaker. Har något kortare svans än syskonen. Dimma har flyttat till Maj och Rolf som bor bara någon kilometer från Blixtra och hennes nya familj. Dimma har varit ganska lätt att hantera vid bad och kloklippning, det enda hon inte gillade var när veterinären skulle besiktiga. Helt onödigt tyckte Dimma. I Dimmas nya familj ingår även en tervtik på 7 år. Dimma tävlar lydnad och har gjort flera fina resultat.

 

Glimmagårdens Blixtra - ägare Camilla Persson Roos

Röd tik med lite vitt på bröstet. Busig tjej som gärna brottas med syskonen eller leker med leksaker. Blixtra har flyttat hem till Camilla med familj. I familjen ingår även Choice och tittar man på bilden så verkar Blixtra trivas med sin nya storasyster. Blixtra är den i kullen som har stått för röstresurserna samt agerat väckarklockan när vi har legat och latat oss längre än till klockan 7. ( Klockan 7 är samma sak som sovmorgon enligt Blixtra ) Hon är dessutom väldigt intresserad av att städa och olika tekniker på hur man kan moppa ett golv.

 

Glimmagårdens Dundra - ägare Malin Wallinder

Mörk tik med lite ljusare haka samt vitt på bröstet. Nallebjörnen bland tjejerna. Bär gärna runt på föremål. Den största av tikarna.

 Läs mer om Dundra på hennes egen sida.

 

1/5 2007-en mycket stilig kille

Glimmagårdens Hagel - ägare Karin Roos

Mörk hane med ganska mycket vitt på bröstet, den minsta av hanarna. Gillar leksaker, nyfiken. Den första av valparna som klättrade över nya hagen. Hagel har flyttat till Karin och Niklas med familj. Hagel har varit den som varit lättas av hanarna. Den ende av valparna som inte skrek när dom blev vaccinerade. Hagel har funnit sig tillrätta i sin nya familj och delar korg med storebror Rocky på nätterna. Hagel har gått agilitykurs och även tävlat med lillhusse Timmy. Maj 2007 ska han bli storebror till Glimmagårdens Opal.

 

Glimmagårdens Lavin - ägare Marie-Louise Månsson

Grå hane med två vita tår på vänster baktass samt vitt på bröstet. Går gärna på upptäcktsfärd eller bär på leksaker. Tycker mycket om mat och har varit den största i kullen hela tiden! Lavin har bytt namn till Kastor efter pappa! Kastor har flyttat hem till Marie-Louise och hjälper henne på jobbet. Det går jättebra och han har såklart charmat alla!

 

kullöversikt